Oana Pellea, pe scena Teatrului Metropolis, în spectacolul “N(aum)”

0
173
kinopoisk.ru
kinopoisk.ru

Actriţele Oana Pellea şi Cristina Casian se vor afla, pe 1 mai, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Metropolis din Bucureşti, unde vor juca în spectacolul “N(aum)”, după texte de Gellu Naum, informează un comunicat.

Realizat în urma atelierelor de creaţie teatrală conduse de Oana Pellea, spectacolul este un drum iniţiatic spre universul plin de candoare al lui Gellu Naum.

În prezent, spectacolul este invitat la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, pe 19 iunie, Festivalul de Teatru “Toma Caragiu” din Ploieşti, pe 14 mai, Festivalul Comediei FestCo, pe 23 mai, şi va deschide Festivalul de Teatru de la Caracal, pe 12 mai.

La doar câteva săptămâni de la premieră, spectacolul a devenit vizibil la nivel internaţional, în februarie având loc o primă reprezenţie internaţională la Palais des Beaux-Arts din Bruxelles, în cadrul Galelor Teatrului Românesc, fiind invitat şi la Milano (iunie), Stockholm (august), Londra (octombrie) şi New York (septembrie).

“Un univers, o uşă spre o altă realitate, un vârtej de cunoaştere, un labirint de iniţiere: întâmplarea acestui scenariu şi spectacol ţine de întâmplătorul obiectiv. Senzaţia mea este că trebuia să mi se întâmple această întâlnire: Mariana Cămărăşan, Cristina Casian, Vladimir Turturică şi universul naumian. Mulţumesc, domnule Naum, că ne îngăduiţi”, a declarat Oana Pellea despre participarea la acest proiect.

La rândul său, Cristina Casian a spus: “Trăim într-o lume în care abandonăm cu uşurinţă frământările celuilalt. E un privilegiu să exişti într-un univers unde drumul spre vindecare nu se face de unul singur”.

Spectacolul “N(aum)”este un proiect Unteatru, în parteneriat cu Teatrul Metropolis, cu sprijinul Fundaţiei Gellu Naum. Scenografia îi aparţine lui Vladimir Turturică, iar regia este semnată de Mariana Cămărăşan.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here