Oboroceanu Elena: “Copiii sunt încântaţi să participe la Tabăra «Aripi de înger»”

0
188

DSC_0587Copiii înscrişi la Tabăra de creație “Aripi de înger” iau parte la numeroase activităţi coordonate de profesori, sprijiniţi de moderatorii care răspund de cele trei grupe. Prof. Elena Oboroceanu, directorul Taberei de creație “Aripi de înger”, a oferit Jurnalului Spiritual un interviu în care ne mărturiseşte câteva lucruri din culisele taberei.

 – Spuneţi-ne câteva cuvinte despre modalitatea în care căutaţi să coordonaţi cât mai eficient această frumoasă tabără.

 – Încercăm să răspundem atât cerințelor copiilor cât și ale părinților și privim activitatea taberei ca pe o activitate complexă, care presupune atât inițiere în pictură dar și activități muzicale, sportive şi de recreere în aer liber. Copiii sunt încântaţi să participe Tabăra de creație “Aripi de înger”. Ne dorim ca până la sfârșit să rămână la fel de încântați.

 – Cum vi s-au părut copiii până în prezent?

 – Minunați, ca întotdeauna.

 – Ați avut și mici incidente?

 – Am avut, dar încercăm să le facem față, sunt copii pe care trebuie să-i înțelegem pentru că au probleme de natură socială, vin din familii dezorganizate și cred că tocmai acestui segment se adresează această tabără, cu precădere.

 – Cum se descurcă ei la activitățile care se derulează?

 – Atâta timp cât faci ceva cu mare plăcere, cu siguranță urmează și succesul. Și deja sunt câteva lucrări, cel puțin de pictură care pot să fie transformate oricând într-o carte poștală sau să facă parte cu succes dintr-un album de pictură, binențeles care se adresează copiilor și nu numai lor.

 – Aveți emoții pentru festivitatea de premiere?

 – Cu siguranță vor fi foarte mulți premianți, nu știu dacă vom avea atâtea premii câte merită copiii care participă. Vă dați seama, sunt 200 de copii și să asiguri 200 de premii este greu, dar încercăm. Astăzi deja au fost bulinuțele pentru cei mici, sunt extrem de încântați să le poarte ca pe un premiu, ca pe un trofeu pentru ceea ce fac la grupă.

 -Va mulțumesc mult, să aveți succes și spor în continuare!

 – Și noi vă mulțumim și vă așteptăm oricând cu plăcere!  (Jurnal Spiritual)

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here