Ochiul: fereastra sănătăţii noastre – Video

0
874

Fragili şi clari, ochii reprezintă nu doar o parte vitală a organismului, ci vorbesc despre caracterul omului, gândurile ascunse ale acestuia şi eventualele întâmplări din viaţa lui.

Află secretele din spatele ochilor care se ascund zi de zi în corpul nostru

ce-spun-ochii1. Colţul interior al ochiului indică problemele legale sau de natură emoţională ale unei persoane. Cele care au cantul mai mare ar putea să se confrunte cu mici obstacole în viaţă, în timp ce în cazul unui colţ mai îngust, persoanele aflate în această situaţie sunt predispuse accidentelor şi trădării.

2. Porţiunea de culoare roz din zona colţului interior al ochiului este relevantă pentru a identifica discreţia unei persoane. O culoare proeminentă sugerează prezenţa unei persoane agitate şi necumpătate, în timp ce una mai delicată este asociată unei fiinţe răbdătoare şi inteligente.

3. Liniile din zona colţului interior al ochiului sunt rezultatul faptului că persoana respectivă a trecut prin multe obstacole în viaţă.

4.Vasele de sânge de pe albul ochiului sunt un semn al oboselii excesive, motiv pentru care cei aflaţi în această situaţie au nevoie de o pauză de relaxare.

5. Punctele negre care pot apărea pe albul ochiului semnifică infidelitatea în relaţia cu partenerul, fie că este vorba de o aventură înainte de căsătorie sau ulterior acesteia.

6. Sclera perfect albă indică o persoană decisă şi fermă, în timp ce una gălbuie este asociată unei persoane mai puţin norocoase. Albul ochiului cu tendinţe albastre sau verzi indică în schimb o persoană emotivă.

7. Un iris negru este caracteristic unui nostalgic, care are sentimente puternice de dragoste şi afecţiune. Irisul căprui indică o persoană sensibilă şi calmă, care ezită destul de mult atunci când trebuie să ia decizii, iar cel deschis la culoare este relevant pentru o persoană naturală.

8. Cu cât pupila este mai mare şi mai proeminentă, cu atât persoana în cauză este mai inteligentă şi are o memorie bună. O pupilă de mici dimensiuni este caracteristică unui om rebel şi încăpăţânat.

9. “Red pulse” este denumirea atribuită unei linii subţiri de culoare roşie, care traversează sclera de la un capăt al ochiului la celalt pe orizontală. Multe persoane nu au această linie, însă în cazul în care apare, este recomandat ca persoana să participe activ la câteva acte de caritate.

10. Linia pronunţată din colţul exterior al ochiului este caracteristică persoanelor atrăgătoare şi celor mai buni oratori. Cei care au mai multe linii de acest gen sunt mai libertini, iar cei la care abia se observă acest aspect, au noroc în dragoste.

11. Conturul pronunţat al ochilor spre exterior este caracteristic celor care au norocul de a se cupla cu o persoană atrăgătoare.

12. Liniile pleoapei pot fi simple, duble sau triple. O singură linie sugerează prezenţa unei persoane raţionale, care nu se implică profund în nicio problemă, în timp ce liniile duble indică o persoană emotivă, iar cele triple o fiinţă norocoasă, dar infidelă.

13. Forma rotundă a colţului interior al ochiului indică o persoană bogată, în timp ce formă ascuţită a acestuia este caracteristică celor care înfruntă câteva dificultăţi în câştigarea banilor.

Referințe: vorbe.eu

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here