Olimpia Melinte a obţinut premiul Uniunii Actorilor din Spania

0
114

Olimpia Melinte, actriţa revelaţie a Spaniei!

OLIMPIAOlimpia Melinte a câştigat Premiul Uniunii Actorilor  din Spania la categoria „Revelaţia anului”, pentru dublul rol din filmul CANIBAL, regizat de Manuel Martin Cuenca, în cadrul galei care a avut loc luni, 10 martie, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid.

La aceeaşi categorie au fost nominalizate actriţele Arancha Martí, pentru rolul din „La gran familia española” şi Beatriz Grimaldos pentru filmul „La gaviota”.

Partenerul ei din filmul CANIBAL, cunoscutul actor  Antonio de la Torre, a primit, de asemenea, recunoaşterea industriei spaniole de film, câştigând trofeul pentru cel mai bun actor principal în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii Premios de la Unión de Actores.

Olimpia Melinte, singura româncă nominalizată la Premiile Goya, se bucură de un enorm succes în Spania, dar mai ales, de aprecierea colegilor săi de breaslă din Peninsulă.

„Pentru un actor, fiecare recunoaştere este importantă, fie că vine din partea unor profesionişti sub forma unui premiu sau din partea unor fani, sub forma unui mesaj lăsat pe Facebook sau pe Twitter. Sper ca filmul să fie bine primit şi în România şi să fie îmbrăţişat cu cel puţin la fel de mult entuziasm ca în Spania.”, a declarat Olimpia Melinte.

Pe Olimpia Melinte o vom vedea pe marile ecrane în această primăvară, în comedia „Selfie”, precum şi în filmul „Planşa” – proaspăt nominalizat la Festivalul International al Filmului de Dragoste de la Mons, Belgia, iar în toamnă în cel mai recent film al lui Dan Chişu, „Bucureşti Non-stop”.

Filmul „Canibal”  va putea fi urmărit în premieră, în România, la Festivalul Internaţional de Film Transilvania.

Sursa: romaniapozitiva.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here