Oraşul “The Simpsons”, recreat în mărime naturală în Los Angeles

0
274

simsonÎn parcul tematic Universal Studios Hollywood din Los Angeles a fost inaugurată miercuri o versiune în mărime naturală a oraşului din serialul de desene animate The Simpsons (“Familia Simpson”), cu câteva zile înainte ca postul de televiziune Fox să reia difuzarea celebrului serial pentru încă două sezoane.

Inaugurarea oraşului “Springfield” a beneficiat de prezenţa responsabililor serialului, de actori care dau glas celebrelor personaje din “Familia Simpson” şi a avut ca decor scena unei centrale nucleare în stare de urgenţă , evenimentul încheindu-se cu o explozie de focuri de artificii, retatează Agerpres.

“Visul a devenit realitate”, a declarat, pentru EFE, producătorul executiv al serialului, Al Jean, al cărui loc preferat din acest Springfield în mărime naturală este “Cârciuma lui Mo” unde pot fi degustate celebrele băuturi fără alcool şi care face parte dintre cele 24 de structuri ce reproduc urbea din serialul de animaţie.

Oraşul include între altele comisariatul de poliţie, berăria Duff, penitenciarul, şcoala, fast-foodul lui Krusty şi magazinul Kwik-E-Mart, precum şi o zonă de jocuri situată la poalele atracţiei The Simpsons Ride, inaugurată în 2008.

Popularul serial de animaţie a fost lansat în 1989 şi a devenit un adevărat fenomen în decada anilor 1990. “Familia Simpson” a câştigat 31 de premii Emmy şi a obţinut o nominalizare la Oscar pentru scurt-metrajul “The Longest Daycare”, în 2012.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here