Pantoful de cristal al Cenușăresei, prezentat de designeri renumiți, la Berlinală | GALERIE FOTO

0
259

88946161360336968Y7VcaDCtcNouă degineri celebri au realizat propria lor viziune asupra pantofului Cenușăresei, iar creațiile lor vor fi prezentate publicului într-o expoziție purtând numele celebrei eroine de poveste, care se va inaugura vineri în cadrul Festivalului de Film de la Berlin.

Potrivit Le Soir, cei care au răspuns invitației sunt Paul Andrew, Alexandre Birman, René Caovilla, Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Nicholas Kirkwood, Charlotte Olympia, Jérôme C. Rousseau și Stuart Weitzman.

Locul ales pentru acest eveniment nu este întâmplător, ci are legătură cu difuzarea la Berlinală a lungmetrajului “Cinderella”/”Cenușăreasa”, în regia lui Kenneth Branagh, cu Lily James și Cate Blanchett în rolurile principale. Filmul este produs de studiourile Disney, care au avut și ideea de a solicita unor renumiți creatori de modă să elaboreze o versiunea actualizată a condurului din basm.

“Pantoful de cristal al Cenușăresei este simbolul magic al transformării. Fiecare din aceste (noi) perechi de pantofi amintesc de grația și eleganța lui. Această colecție este într-adevăr făcută pentru o prințesă”, a explicat un director de la “The Walt Disney Company”.

Modele prezentate în cadrul festivalului vor fi puse în vânzare, pe bază de comandă, în câteva faimoase magazine din întreaga lume precum Saks Fifth Avenue din SUA, Harrods din Londra sau Galeriile Lafayette din Paris, și punte comerciale exclusiviste din Milano, Moscova, Tokyo și Dubai.

Salvatore Ferragamo1154567713_B974757402Z.1_20150211175936_000_GU53VDF1V.1-0

Alexandre Birman
Alexandre Birman
Charlotte Olympia
Modèle de Charlotte Olympia
Jérôme C. Rousseau
Modèle de Jérôme C. Rousseau
Jimmy Choo
Modèle de Jimmy Choo
Nicholas Kirkwood
Modèle de Nicholas Kirkwood
Paul Andrew
Modèle de Paul Andrew
René Caovilla
Modèle de René Caovilla
Stuart Weitzman
Modèle de Stuart Weitzman

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here