Parada Elevilor în Capitală

0
217

parada-elevilor-1Parada Elevilor Bucureşteni, ajunsă la a VI-a ediţie, va reuni de la ora 19.00, în Piaţa Universităţii, pe platoul cu statui, mii de elevi de la şcoli şi licee din Capitală. Elevii, purtând însemnele şcolii pe care o reprezintă, vor pleca spre Piaţa Constituţiei în jurul orei 19.30, pe traseul Bd. Regina Elisabeta – Calea Victoriei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii. Pe traseul de desfăşurare a paradei, circulaţia rutieră va fi restricţionată acolo unde situaţia va impune.

În  Piaţa Constituţiei va avea loc un concert Faydee şi Vama, până la ora 23.00.

Parada Elevilor, organizată de Proedus, este o manifestare de tradiţie, elevii claselor VII – XII putând să îşi demonstreze în mod creativ şi original apartenenţa la şcoala sau liceul unde învaţă. Anul trecut, la acest eveniment au participat peste 24.000 de elevi.

 Aproximativ 80 de jandarmi bucureşteni vor asigura ordine şi siguranţa participanţilor la Parada Elevilor Bucureşteni, manifestare la care organizatorul estimează participarea a 20.000 de persoane.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here