EROII DE LÂNGĂ NOI. Un preot din judetul Giurgiu creşte 30 de copii şi le sprijina cum poate si pe mamele lor | VIDEO

0
199

Parintele ValentinSunt si oameni care se gandesc la cei aflati in suferinta. Oameni cu suflet mare si cu credinta in Dumnezeu. Oameni care isi iau ca responsabilitate dar si ca misiune sa adaposteasca mamele si copii care nu au unde sa locuiasca. In urma cu cativa ani, parintele Valentin a gasit o cladire pe care, cu ajutorul localnicilor, a transformat-o intr-o adevarata casa.

“Apoi totul a decurs firesc, iar familia sa de suflet s-a tot marit. Acum vechea cladire adaposteste mai multe mame si 30 de copii.

Ca intr-o familie, fiecare isi stie rostul si rolul in casa. Veniti din toate colturile tarii, acum mamele si copii au invatat sa aiba grija unul de celalat. Nimeni nu mai are voie sa fie trist. Chiar daca amintirile sunt dureroase.

Parintele Valentin a facut tot posibilul ca acestor oameni cu suflete indurerate sa nu le lipseasca nimic. In aseazamant copii pot primi consiliere psihologica, pot primi ingrijiri medicale, iar o sala este special amenajata pentru diverse activitati.

Pentru ca nu sunt bani, parintele Valentin apreciaza si incearca sa valorifice orice donatie. Duminica este ziua in care cu totii stau impreuna si se roaga intr-o bisericuta speciala. Un moment in care cu totii multumesc lui Dumnezeu.

Mai e mult de munca, o spune chiar parintele Valentin, care nu se da batut de greutatile de zi cu zi.

Sursa: KANAL D

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here