„Pasărea Rock” la Sala Palatului pe 25 martie

0
87

Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan-Țăndărică se reunesc în 25 martie pe scena Sălii Palatului pentru spectacolul “Pasărea Rock”, informează vreaubilet.ro.

rockMircea Baniciu este vocea inconfundabilă a „Cantafabulelor”, Josef Kappl este unul dintre compozitorii de geniu ai celui mai titrat album rock românesc al tuturor timpurilor iar Ovidiu Lipan-Țăndărică — spiritul viu și energia unui proiect foarte nou și vechi deopotrivă.

Fiecare dintre cei trei a dezvoltat ample proiecte individuale, însă involuntar și irezistibil se simt atrași de formula care i-a consacrat. Proiectul este întregit de Vlady Cnejevici — clape, Teo Boar — chitară electrică și Marius Bațu—chitară acustică și backing vocals.

Invitat special al spectacolului este Mani Neumann care va condimenta cu intervențiile sale spectacolul.

Deși s-au mai întâlnit pe aceeași scenă în 2013 la diverse festivaluri sau evenimente muzicale, Baniciu, Kappl și Lipan vor susține concertul din data de 25 martie de la Sala Palatului începând cu ora 19,00.

Repertoriul stabilit pentru spectacolul de la Sala Palatului include compoziții de pe albumul „Cantafabule”, hituri din repertoriul lui Mircea Baniciu, piese reorchestrate, ce fac parte din prima operă rock simfonic românească, „Meșterul Manole”, care a avut premiera mondială la finele lunii noiembrie 2013, la Timișoara și piese inedite rock cu influențe din folclorul universal, compuse special pentru „Baniciu, Kappl & Lipan”.

Prețurile biletelor sunt de 195 de lei (Categoria VIP), 165 de lei (Categoria I), 130 de lei (Categoria a II-a), 90 de lei (Categoria a III-a) și 60 de lei (Categoria a IV-a).

Biletele sunt disponibile în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, la casa de bilete Vreau Bilet din b-dul Octavian Goga, casa de bilete de la Teatrul Elisabeta, EuroGSM — București Unirii (Unirea Shopping Center), EuroGSM — Perla, EuroGSM — București Lujerului și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Sursa: Agerpres.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here