Pentru prima dată de la înfiinţare Facebook a fost blocat, pentru mai mai multe ore, la nivel mondial

0
426

facebookFacebook a fost blocat, pe plan mondial, timp de mai multe ore. Aceasta este o premieră pentru reţeaua de socializare, de la înfiinţarea sa. Deşi au anunţat că au fost unele “probleme”, oficialii Facebook nu au precizat ce a anume a generat aceste disfuncţii. Problema nu a fost una locală și nici una de scurtă durată. Utilizatorii nu au putut posta nimic pe acest site şi nici nu se putea da “Like”.

Atunci când utilizatorii încearcau să posteze, pe status aparea următorul mesaj: „There was a problem updating your status. Please try again in a few minutes”.

facebook2

Potrivit Mashable, problema a fost una mondială, iar compania nu a oferit niciun răspuns despre această eroare. Informația a apărut și în presa americană, dar și pe site-uri din India și Filipine.

Totodată pe site-urile publicațiilor au apărut comentarii din aproape toate țările, semn că serverele Facebook au avut probleme în foarte de multe țări.

Un purtător de cuvânt al Facebook a anunţat că problema a fost rezolvată în jurul orei 17:00 (ora României)

”În această dimineață am observat că există o problemă care nu le permitea utilizatorilor să posteze mesaje. Am rezolvat această problemă repede și suntem din nou la capacitate maximă. Ne pare rău pentru inconveniență”, a spus reprezentantul reţelei de socializare.

În România sunt 6,6 milioane de utilizatori ai retelei, 1,4 milioane sunt din Bucuresti, iar în cele 213 state unde este prezent, Facebook are 1,11 miliarde de utilizatori.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here