Piesa „Drumurile noastre” a lui Dan Spătaru este cântată de trupa BZN

0
236

Vocea cântărețului Dan Spătaru va putea fi auzită din nou, pe scena Sălii Palatului, în duet cu trupa BZN (Jan Keizer & Anny Schilder), interpretând cunoscuta piesă “Drumurile noastre”, informează organizatorii într-un comunicat remis AGERPRES.

Drumurile noastre - bznFormația BZN a lansat la începutul lunii octombrie, la București, videoclipul melodiei “Drumurile noastre”, în care apar și imagini cu îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară românească iar refrenul este interpretat și de artiștii olandezi în limba română.

Olandezii de la BZN (Band Zonder Naam — “trupa fără nume”) revin la Sala Palatului pentru un concert cu piese de sezon, care vor fi, de asemenea, însoțite de melodiile lor celebre.

„Prima oară când am ajuns în România pe aeroport, am luat un taxi. Pe drum, până la hotel, am ascultat la radio această melodie, “Drumurile Noastre” a lui Dan Spătaru. Nu îl cunostean şi am întrebat şoferul cine este. Ne-a spus că e un faimos artist român, cel mai bun”, a povestit Jan Keizer de la BZN într-un interviu acordat televiziunii TVR 1.

“Putem spune că ne simțim ca acasă în România. Am susținut numeroase concerte în România în ultimii ani. Recitalul de sărbători de la Sala Palatului tinde să devină o tradiție. Ne place țara dumneavoastră. Aveți o țară foarte frumoasă, dar foarte importanți pentru noi sunt oamenii. (…) În România am avut cele mai îndelungate aplauze. Este plăcut să fim aici”, au declarat Jan & Anny, citați în comunicat.

Bilete pentru concertul din 4 decembrie se găsesc online pe www.eventim.ro și www.salapalatului.ro.

Paula D.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here