Pokemonii Pikachiu fac paradă în fiecare vară în orașele nipone – Galerie Foto

0
502

Pikachuparade1123În orașul Yokohama din Japonia a avut loc anuala paradă a Pokemonilor Pikachiu. În traducere, pokemon înseamnă o creatură imaginară, cu puteri magice. Pikachu este unul din caracterele fictive din gamă, fiind considerat cel mai popular Pokemon și este mascota oficială a francizei. 

Peste o mie de persoane au luat parte, în 11 august, la parada de acum tradițională îmbrăcate în costumele personajului din popularul serial de filme animate.

qku6cvyjxphdxukxg9u5

Chiar și foarte mulți spectatori vin la paradă în costume de Pikachiu. Marșul Pokemonilor Pikachiu s-a încheiat în cartierul Minato din Tokyo, unde sunt sediile ambasadelor și misiunilor diplomatice ale statelor  lumii.

e2bfc949375e4f30a237203015c3ca18

Designerul japonez Satoshi Tajiri a creat personajele serialului în anul 1996. El a desenat ciudatele animăluțe pentru un nou joc pe calculator. După doar câțiva ani, pokemonii s-au transformat în eroii principali ai multor filme, seriale și spectacole, iar de aici până la parada care are loc în fiecare vară în orașele nipone n-a mai fost decât un pas.

374538,xcitefun-pikachu-parade-1

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here