Poţi deveni mai deştept la maturitate? S-a găsit o metodă

0
101

O echipă de oameni de ştiinţă din SUA a creat o pilulă despre care spun că poate ascuţi inteligenţa adulţilor.

Poti-deveni-mai-destept-la-maturitate--S-a-gasit-o-metodaAceasta include antioxidanţi puternici, obţinuţi din afine şi ceai negru, dar şi Vitamina D3 şi aminoacizi. Testele derulate de cercetătorii de la Universitatea South Florida au arătat că suplimentul măreşte viteza de procesare cognitivă şi funcţionarea creierului, în ansamblu, informează Hindustan Times, care citează AFP.

Pilula, bogată în polifenoli, a fost obţinută în urma colaborării dintre neurologi şi gerentologi, fiind concepută pentru a ameliora stresul oxidativ şi inflamaţiile la nivelul creierului în rândul persoanelor de vârsta a treia.

După două luni de administrare, subiecţii, cu vârste cuprinse între 65 – 85 de ani, îşi îmbunătăţiseră funcţionarea cognitivă, după cum au arătat testele la care au fost supuşi. În cadrul acestora li s-au verificat, printre altele, memoria, viteza de procesare a informaţiilor şi abilităţile verbale.

Diferenţa cea mai mare a fost observată la viteza de procesare a informaţiilor, care are cel mai mult de suferit de pe urma trecerii anilor.

Oamenii de ştiinţă au ţinut însă să menţioneze că se pot obţine rezultate şi consumând afine, ceai verde şi peşte bogat în omega 3.

Sursa: ziare.com

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here