“Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob, în competiţia Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons

0
292

Poveste de dragoste Filmul “Poveste de dragoste”, de Cristina Iacob, a fost selectat în competiţia Festivalului Filmului de Dragoste de la Mons. Acesta se desfăşoară între 20 şi 27 februarie, informează un comunicat..

“Poveste de dragoste” (titlul internaţional: “Love Is a Story”), cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu în rolurile principale, a fost selectat în Competiţia Internaţională de lungmetraje a Festivalului filmului de dragoste de la Mons (Belgia), aflat la cea de-a 31-a ediţie.

Filmul este povestea de iubire a doi tineri artişti. În drum către un casting, Aprilia (Raluca Aprodu), o actriţă la începutul carierei sale, îl întâlneşte pe Sebastian (Dragoş Bucur), un tânăr violonist. Întâlnirea lor devine începutul unei minunate poveşti de dragoste. Cei doi vor avea însă de depăşit o serie de situaţii care le vor pune în pericol iubirea.

Alături de Dragoş Bucur şi de Raluca Aprodu, în film mai joacă, printre alţii, Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuţ Bora.

“Poveste de dragoste” va rula în premieră internaţională duminică, de la ora locală 17.00. Premierei îi va urma o a doua proiecţie, luni, de la ora 14.30, la cinema Imagix. Ambele proiecţii vor avea loc în prezenţa regizoarei Cristina Iacob şi a actriţei din rolul principal feminin, Raluca Aprodu. În România, lungmetrajul va fi lansat la finalul anului 2015, distribuit de Zazu Film.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here