Prevenim cancerul cu doar 3 ingrediente consumate zilnic

0
133

ingredÎn urma unor studii ştiinţifice de amploare, cercetătorii au concluzionat că cei care consumă un amestec din aceste 3 condimente zilnic, vor intra în posesia avantajelor pe care această combinaţie le are pentru sănătate şi nu mai trebuie să se îngrijoreze că se vor îmbolnăvi de cancer. Beneficiile preparatului sunt confirmate de cercetările realizate de medicina de vest.

Vom prezenta în cele ce urmează un top al celor 3 ingrediente miraculoase.

Ingrediente

1 praf de piper negru

½ lingură de ulei de măsline

¼ linguriţă de turmeric

Amestecaţi toate aceste ingrediente, adăugaţi mixtura într-un pahar cu apă şi beţi-l dimineaţa, înainte de masă. Acest amestec de condimente poate fi folosit şi pentru aromatizarea mâncărurilor (preparatul se adaugă la finalul procesului termic) pentru a evita fierberea excesivă. Acest elixir poate fi consumat atât preventiv, cât şi pentru tratarea cancerului sau a altor boli grave.

Efecte miraculoase

Această combinaţie este foarte ingenioasă din punct de vedere terapeutic şi un bun medicament.

Turmericul este unul dintre cele mai convingătoare remedii naturale anticancer. Substanţa descoperită în acest condiment de origine orientală care poate preveni şi trata bolile canceroase este curcuma.

Aceasta s-a dovedit fiind un agent cu peste 240 de studii publicate în literatura ştiinţifică mondială numai anul trecut. Cercetările au dovedit puterea curcumei de a întrerupe mecanismele moleculare care cauzează cancerul, intervenind în fiecare etapă (să crească, să se înmulţească).

A avut rezultate destul de convingătoare în combaterea unei game vaste de: cancer mamar, uterin, de prostată sau de col.

Tumorile agresive ale gâtului şi capului, datorate fumatului prelungit au răspuns bine la tratamentul cu curcumă.

De pildă,studiile noi efectuate au arătat: combinaţia de turmeric şi piper poate limita creşterea celulelor cancerigene (în cazul cancerului de sân).

În loc de piper puteţi folosi cu încredere cayenne. Este mult mai puternic în reducerea inflamaţiilor şi a durerilor.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here