Prinţul William i-a adus un omagiu actriţei Helen Mirren, la Gala premiilor BAFTA

0
176

prinţul WilliamDupă ce a întruchipat-o pe marele ecran pe regina Elisabeta a II-a, primind pentru rol premiul Oscar în 2007, actriţei Helen Mirren i-a fost decernat, duminică seară, la ceremonia premiilor BAFTA 2014, un premiu de onoare. Premiul a fost înmânat chiar de prinţul William. El a ţinut să omagieze “o actriţă talentată”, informează Agerpres, citând presa pranceză.

“Ar trebui să îi spun probabil +bunică+”, a mai spus prinţul William, referindu-se la rolul jucat de Helen Mirren în “The Queen”.

Revista People scrie că actriţa a spus în culise că este o “mare onoare” să primească o asemenea recompensă din mâinile prinţului William. “Nu l-am mai întâlnit niciodată înainte şi trebuie să spun că este adorabil şi încântător”, a spus ea.

Rex_BAFTACEREMONY_357_3_4-460180

Contrar altor invitaţi prezenţi la eveniment, prinţul William nu a mers după aceea la recepţia organizată de BAFTA. Ducele de Cambridge amers direct la Kensington Palace, unde îl aşteptau Kate Middleton şi micuţul George.

De câteva săptămâni, cei doi soţi şi-au împărţit evenimentele la care au participat. Pe 14 februarie, Kate Middleton a mers singură la inaugurarea ICAP Art Room, la Northolt High School din Londra. Prinţul William a asistat în aceeaşi zi la o conferinţă asupra braconajului. A fost alături de tatăl său şi de prinţul Harry.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here