Puterea voinţei. Născută fără mâini şi fără picioare a cunoscut un succes remarcabil | GALERIE FOTO

0
434

unnamedZuly Sanguino, în vârstă de 24 de ani, demonstrează în fiecare zi că orice e posibil atunci când ai voință. Deși s-a născut fără mâini și fără picioare, ea a devenit un artist remarcabil.

Tânăra din Columbia are tetrafocomelie, a anomalie congenitală caracterizată prin alipirea de trunchi a oaselor membrelor superioare și inferioare sau prin absența acestora. În ciuda acestui handicap, ea a reușit să se facă remaractă datorită picturilor sale.

Mama sa a fost cea care a învățat-o să scrie folosindu-și gura pentru a ține creionul. La 15 ani, Zuly a început să picteze, iar în ultimii ani lucrările sale au fost extrem de apreciate.

Ea a depășit nu numai boala nemiloasă, ci și comportamentul abuziv al tatălui și sinuciderea lui. Mai mult decât atât, ea încearcă să ajute și alți oameni ținând discursuri motivaționale în școli și închisori.

zuly-1zuly-2zuly-3zuly-4zuly-5zuly-6zuly-7

Sursa: evz.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here