Răsfățul părului tău

0
79

crema parCeaiurile de plante, dar și uleiul de ricin și chiar oul sunt ingredientele capabile să revigoreze firul de păr!

Iată câteva indicii să-ți faci părul să se simtă „stăpân” pe rădăcină:

Masca cu gălbenuș de ou, ulei de ricin și alcool poate fi folosită de persoanele cu sensibilitate a scalpului și c u deteriorare a firului de păr.

Ceaiul de mușețel face minuni în caz de mătreață, pentru că are un efect calmant și hidratează scalpul. Este suficient să vă clătiți părul cu trei plicuțele de ceai, infuzate timp de câteva minute în trei căni de apă fiartă.

Ceaiul de urzică și cel de nuc au efect tonic și stimulează creșterea părului, făcându-l mai bogat și mai strălucitor, iar ceaiul de brusture tratează eczemele și diverse boli ale scalpului.

Vă puteți prepara acasă o mască revigorantă folosind un gălbenuș de ou, două linguri cu ulei de măsline și câteva picături de zeamă de lămâie. Această pastă se va lăsa să acționeze pe părul curat timp de 45 de minute.

Pentru vârfuri despicate și fire subțiri, preparați o emulsie din două lingurițe de ulei de ricin, în combinație cu două de ulei de măsline și un gălbenuș, și aplicați-o la rădăcina firului de păr, m a s â n d ușor. O lăsaţi să acţioneze 40 de minute, apoi clătiţi. Repetați procedeul de două-trei ori pe săptămână.

Sucul de ceapă aplicat de două ori pe zi, două luni, stimulează creșterea părului.

Sursa: evz.ro

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here