Răzvan Stoica, violonistul român care face spectacol în lume | VIDEO

0
446

razvan stoicaLocuiește de zece ani în Olanda și cântă la o vioară Stradivarius. Răzvan Stoica este unul dintre cei mai buni violoniști din lume, dar românii nu îl cunosc.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Acesta a primit cea mai importantă distincție din branșă, premiul New Talent, acordat celui mai bun interpret sub 28 de ani din lume.

Deși este un artist recunoscut internațional, mulți români nu știu cât de bun este Răzvan. El nu a cântat niciodată pe o scenă din România, dar marile săli de operă din lume îl invită constant pentru a-i încânta pe iubitorii de muzică clasică.

Luna aceasta,  Răzvan a primit cel mai important titlu din cariera sa: premiul „New Talent” din Bratislava, oferit celui mai bun interpret sub 28 de ani.

„Este un premiu unic. Nu există premiul al doilea, al treilea. Este, poate, cel mai important premiu câştigat vreodată de un artist român”, a afirmat Cezar Marin, expert instrumente patrimoniu în Ministerul Culturii, potrivit antena3.ro.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here