Realitatea Bibliei nu mai poate fi contestată

0
74

bibliaDe-a lungul timpului, autenticitatea Bibliei a fost contestată de oamenii de ştiinţă, pe motiv că nu sunt suficiente probe pentru susţinerea ei.

Arhelogii au descoperit un sigiliu antic din secolul al XI – lea î.H., timp în care israelişii se stabiliseră în Canaan, care demonstrează că unul din personajele Bibliei a trăit în realitate, iar faptele sale descrise în Sfânta Scriptură sunt cât se poate de adevărate.

Este vorba de o monedă de 2,5 cm în diametru – care arată lupta unui om cu un leu. Arheologii sunt de părere că este vorba de povestea lui  Samson, personajul biblic faimos pentru  lupta pe care a dus-o cu filistenii.

Sigiliul antic arată lupta dintre Samson şi un leu, descrisă în Vechiul Testament. Pe lângă asta, moneda a fost găsită în locul în care se afla graniţa dintre tabăra israeliţilor şi cea a filistenilor.

Sursa: revista “Lumea”, nr. 5/2014

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here