Recital de pian Matei Varga, la New York

0
102

a-mysterious-piano-washed-ashore-in-new-york-city-last-weekInstitutul Cultural Român de la New York a prezentat, în spaţiul de concerte din Manhattan, cu ocazia reuniunii din acest an a Uniunii Europene de Radiodifuziune, recitalul pianistului român Matei Varga.

Stabilit la New York, Matei Varga este recunoscut drept unul dintre cei mai importanți tineri pianiști originari din România. Debutul său, în anul 2008, a fost descris de New York Concert Review drept unul “desăvârșit”.

Matei Varga a câștigat premiul al doilea la Concursul Internațional “George Enescu” de la București și a primit premiul special pentru cea mai bună interpretare a Sonatei în fa diez minor de Enescu. A susținut numeroase recitaluri, concerte camerale și a fost solist în săli renumite de concerte din întreaga lume.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here