Recomandare de lectura: „Cerneală”, de Fernando Trías de Bes

0
162

mare_Jocul_cu_litere_de_cerneala_Fernando_Trias_de_Bes_editura_Baroque_BooksDespre cărțile editurii Baroque Books & Arts, scriitorul Radu Paraschivescu spune că există un mesaj în spatele fiecărei coperți, că literatura este o aventură a complicităților și că a citit o carte înseamnă, de fapt, a participa la un joc, a intra în ființa ta ludică, a te livra unei experiența ghidușe.

„Tot o ghidușie, de data aceasta de extracție franceză, stă și felul în care sunt denumite colecțiile de la Baroque Books & Arts: Cadril, Noblesse, Savoir-Vivre. Cartea despre care urmează să vorbim astăzi face parte din colecția Cadril și aparține unui autor catalan: Fernando Trías de Bes. E un autor născut la Barcelona în 1967 și publicat în multe țări din lume, tradus în zeci de limbi, premiat”, spune Radu Paraschivescu.

Scriitorul recomandă în această ediție a emisiunii cartea „Cerneală”, tradusă de Liliana Pleșa Iacob.

„E o carte pe care e greu să o clasifici, e o carte care cade undeva între rânduri. De aceea, dacă ar fi să o numesc succint i-aș spune o șaradă existențială”, spune Radu Paraschivescu.

Sursa: digi24.ro

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here