Stimularea procesului de regenerare celulară

0
517

regenerare celularaVă vorbeam luna trecută despre câteva procese de regenerare celulară, despre studii ştiinţifice care dovedesc încă din anii 1940 că e posibil să ne vindecăm singuri corpurile cu puţin ajutor şi cu informaţia potrivită.

Că organismul uman respectă tiparul exact al unui proiect (matricea energo-informaţională). Că puterea de regenerare şi supravieţuire a celulelor şi ţesuturilor pe care ele le alcătuiesc depinde de energia primită de la acest proiect informaţional. Practic, toate organele noastre se regenerează (şi asta nu e o informaţie nouă) la intervale mai mici sau mai mari de timp, dar regenerarea se produce conform cu informaţia pe care celulele care mor o au la momentul respectiv. O celulă bolnavă va renaşte tot într-o celulă bolnavă dacă energia transmisă către ea nu este schimbată.

Stiti care e vârsta organelor dumneavoastră?
Ficatul: 5 luni.

Consultantul Licester Royal Infirmary, Davis Lloyd a demonstrat că în cazul în care se îndepărtează 70% din ficatul unei persoane în timpul unei operaţii, acesta va creşte la loc, aproape în întregime, în numai două luni.

Inima: 20 ani.

Până de curând se credea că inima nu are capacitatea de a se regenera. Cu toate acestea, un studiu al Colegiului de Medicină de la New York a descoperit că inima este dotată cu celule stern care înti-neresc constant, de cel puţin 3 sau 4 ori în timpul vieţii.

Plămânii: 2-3 săptămâni.

Celulele pulmonare se regenerează constant, a explicat doctorul Keith Prowse, consultant medical pentru British Lung Foundation, cu o experineţă bogată în studierea funcţionării, îmbolnăvirii şi tratamentului plămânilor. Plămânii conţin mai multe tipuri de celule, care se regenerază la perioade diferite de timp. Celulele ţesutului alveolar al plămânilor se refac într-o perioadă mai lungă de timp, circa un an. Pe de altă parte, celulele de la suprafaţa plămânilor se regenerează odată la 2 sau 3 săptămâni. Emfizemul pulmonar, însă, poate împiedica regenerarea celulelor, această boală distrugând celulele ţesutului alveolar.

Oasele: 10 ani.

Oasele se refac constant, a explicat doctorul Peter Selby, cercetător britanic care şi-a dedicat viaţa pentru studierea bolilor metabolice de oase. Pentru a deveni complet, tot procesul de regenerare durează 10 ani. Osteocitele ajută la refacerea oaselor, iar osteoblastele construiesc matricea osoasă si mineralizează osul. Procesul de regenerare încetineşte în jurul vârstei a doua.

Vârsta celulelor roşii din sânge: 4 luni.

Acestea sunt foarte importante pentru organismul nostru. Cu ajutorul lor, toate ţesuturile organismului noastru sunt oxigenate. Corpul nostru reface în permanenţă celulele roşii. Rata de refacere a acestora este de patru luni.

Putem schimba informaţia energetică pentru a obţine vindecarea?

DA! Metodele de terapie informaţională (biorezonanţa, homeopatia, terapia Bach) realizează o reprogramare de mare fineţe la nivelul mecanismelor de control psihologice şi nervoase ale vindecării, reprogramează structurile membranelor celulare şi organitelor celulare pentru refacerea structurilor îmbătrânite, crescându-le durata de supravieţuire. Este dovedit ştiinţific că metoda de biorezonanţă

Paul Schmidt creste metabolismul cellular cu 45%, metabolismul celulelor fibroblastice si keratinocitelor cu 40% în culturi celulare, creste hrănirea cu sânge a ţesuturilor, oxigenarea celulelor si a ţesuturilor, stimulează eliminarea de deşeuri metabolice si activează diviziunea celulară, toate acestea fără efecte adverse de modificare a morfologiei celulare.

Putem interveni la nivel energetic, prin metoda Medicinei Integrate ScienceMed.

Ea combină medicina cuantică (biorezonanţa Paul Schmidt) cu electrosomatografia şi homeopatia pentru refacerea informaţiei din celule şi reechilibrare energetică.

Suplimentar, Medicina Integrată ScienceMed foloseşte încă alte două metode de refacere si regenerare: fitoterapia şi gemoterapia.

Ele stimulează procesele de refacere a proteinelor. Proteinele sunt baza structurilor fizice celulare; stimulează eliminările de deşeuri toxice celulare şi tisulare; aduc factori de creştere minerale, enzime, vitamine care sunt esenţiale pentru procesele de reparare ale ţesuturilor lezate. Prin folosirea metodei combinate ScienceMed se pot obţine celule sănătoase în locul celulelor bolnave, reprogramând, astfel, propriile celule ale organismului, fară a fi necesare celule stern prelevate anterior. Procesul duce în timp la generarea de ţesut nou. Nu se întâmplă peste noapte, însă, de aceea este imporant ca pacientul să ajungă la medic imediat după diagnosticare sau chiar înainte, pentru prevenţie.

Dr. Mihaela Hanganu

ScienceMed România Ştiinţa in armonie cu natura www.sciencemed.ro

Săptămâna medicală, nr. 181, septembrie 2014

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here