Richard Clayderman şi Răzvan Mazilu, pe aceeaşi scenă, la Bucureşti

0
76

RICHARD CLAYDERMAN 2Pianistul Richard Clayderman urcă pe scena de la Bucureşti alături de Camerata Regală şi Răzvan Mazilu, în spectacolul “From Paris with Love”, pe care îl va prezenta la Sala Palatului, pe 26 martie, informează un comunicat de presă.

Potrivit organizatorilor, iubitorii de muzică vor avea parte de “un spectacol unic”, cu un decor parizian. Baletul va fi condus de prim-balerina Monica Petrică. Momentele de coregrafie vor fi conturate de Răzvan Mazilu, cel care în 2004 a fost decorat de preşedintele României.

Pentru concertul de luna aceasta susţinut la Bucureşti de Richard Clayderman lucrează peste 100 de muzicieni, balerini şi tehnicieni.

Producţia “From Paris with Love” invită publicul la o plimbare romantică pe străzile Parisului din perioada interbelică.

Din cele două ore de spectacol nu va lipsi piesa “Ballade pour Adeline”, vândută în peste 22 de milioane de exemplare la nivel mondial.

Richard Clayderman deţine 267 de discuri de aur şi 70 discuri de platină din vânzarea a peste 150 milioane de albume.

Spectacolul este adus în premieră în România de Phoenix Entertainment. Biletele se găsesc în reţeaua Eventim şi magazinele partenere.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here