Ridurile nu pot fi prevenite, ci doar întârziate

0
118

riduriRidurile nu pot fi prevenite, ci doar întârziate. Consumul excesiv de alcool, bronzul artificial, încordarea ochilor şi a feţei pot grăbi apariţia ridurilor. Reţeta simplă ne ajută să scăpăm de riduri în doar 7 zile.

Reţetă

Putem spune că această reţetă este mai degrabă o mască, făcută din 4 ingrediente naturale fiind foarte utilă în întinderea liniilor de expresie şi diminuarea ridurilor.

Ingrediente

1 ou întreg

2 linguri de ulei de migdale (măsline sau cocos, avocado)

½ lingură de miere

2 linguriţe de vaselină medicinală

Preparare

Se pune vaselina la topit pe baie de aburi, la foc mic. După câteva minute, după ce vaselina s-a topit complet, se ia de pe foc şi se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă încet, până când se obţine o pastă fină după care se păstrează într-o cutiuţă la frigider. Se aplică pe zonele cu riduri ale feţei. Este potrivită pentru toate tipurile de ten. După doar o săptămână de utilizare rezultatele sunt vizibile.

Efecte

Vaselina era considerată un mare miracol cosmetic. Ea hrăneşte, hidratează şi vindecă pielea uscată sau afectată. Este atât de emolientă, încât poate vindeca cele mai severe cazuri de uscare şi crăpare ale pielii. Este folositoare pentru tenul şi buzele crăpate, pentru tăieturi şi sângerările nazale. Femeile pot folosi această mască pe timpul iernii şi chiar ca demachiant natural. Oul corectează ridurile, datorită conţinutului mare de proteine care ajută la întinderea pielii. Se poate folosi înaintea unui eveniment deosebit. Bateţi 2 albuşuri de ou şi aplicaţi compoziţia pe faţă. Lăsaţi să acţioneze 30 de minute, apoi clătiţi cu apă.

Uleiurile sunt anti-îmbătrânire, datorită conţinutului mare de antioxidanţi. Folosite pe termen lung, reduc semnificativ aspectul neplăcut al ridurilor şi liniilor de expresie. Cele mai bune sunt: uleiul de migdale, uleiul de avocado, uleiul de argan, uleiul de cocos şi uleiul de măsline.

Mierea de albine este cel mai vechi remediu folosit pentru frumuseţea pielii, aplicaţi pe zonele cu riduri şi lăsaţi să acţioneze 20-30 de minute, după care clătiţi cu apă.

Mădălina M.

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here