Ringly, inelul inteligent care te ține în legătură cu lumea

0
118

ringly-smart-ringInelul Ringly, lansat de o firmă americană de bijuterii inteligente, este realizat din aur de 18 carate și se conectează la telefon și tableta, de unde primește tot felul de date, de la apeluri, la emailuri și sms-uri.

Inelul se conectează la smartphone prin modulul bluetooth ascuns în spatele pietrei preţioase sau semipreţioase, în funcţie de varianta achiziţionată.

O mică piatră pe laterală vibrează și emite un semnal luminos atunci când este primită o alertă de pe telefon. Este o soluție excelentă pentru a nu rata niciun apel important, asta în condițiile în care cele mai multe femei își țin telefonul în geantă sau poșetă, iar șansele să nu-l audă sunt foarte mari.

ringly-1

Ringly este rezistent la apă și praf și permite setarea nivelului de vibrație la intensități diferite. Inelul are un acumulator minuscul care trebuie încărcat la 2-3 zile.

Ringly este disponibil în trei mărimi (6, 7 și 8) și patru culori (Stargaze, Wine Bar, Daydream și Into the Woods) și costă între 195 și 260 de dolari, în funcție de model.

Inelul se conectează la iPhone și telefoanele cu Android care au Bluetooth LE și care rulează minim iOS 7 sau Android 4.3).

Ringly

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here