România neștiută

0
133

rrr2“Civilizația s-a născut acolo unde trăieste astăzi poporul Român!…răspândindu-se apoi atât spre răsărit cât și spre apus! […]. Acum 13-15 mii de ani.”

William Schiller (arheolog american)

“Carpații sunt intr-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuală”

Daniel Ruzo

În timp ce în universitățiile americane se vorbește de România ca despre un miracol, un leagăn autentic al civilizației actuale…la noi copiii sunt educați la școală în timpul orei de istorie cum că Andreea Esca e moderator TV și Ceaușescu ar fi fost un dictator tiranic…

Cercetătorii istorici mondiali recunosc, că primele ființe umane au fost în Transilvania, sau mai exact în Ardeal, cum susține un document din Biblioteca de la Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spațiul Carpato-Danubiano-Pontic!

rrr3Lucruri uimitoare despre Romania:

1. Cel mai vechi schelet, la ora actuală, de umanoid a fost găsit în Râmnicu Vâlcea, poreclit “pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani, din echipa de arheologi a făcut parte și fostul președinte Emil Constantinescu!

2. Civilizația străveche, mai veche cu 1000 de ani decât cea sumeriană, este localizată în estul țării, la Cucuteni

3. Tablițele de la Tărtăria,( la 7 km de Sebeș) sunt cu 1000 de ani mai vechi decât cele Sumeriene

4. Tăblițele din Munții Neamțului, … mai vechi decât tăblițele sumeriene cu 1000 de ani

bucegiDescoperirea din Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 August 2003; americanii si românii pătrund sub masivul Bucegi și descoperă o sală a proiecțiilor cu holograme care au arătat istoria adevarată a Terrei, au descoperit amfora cu aur monoatomic, care duce la longevitate, adică o persoană poate trăi mii de ani în același corp fizic, dacă ar consuma  ceva încă secret  în anumite perioade stabilitate. Zona respectivă este azi păzită de armata americană, română și israeliană…suntem oare neamuri așa de apropiate?

6. Descoperirea din Masivul Șureanu din 1990 – când au descoperit un munte ticsit cu filoane de aur pur; se pare că dacii cunoașteau taina spirituală a aurului, care este de fapt spun specialiștii e  o lumină condensată. Lumina condensată a Apusenilor e înconjurată azi de mult întuneric, vom reuși oare să ne-o păstrăm?

 7. Cel mai vechi cuptor, de pe această  planeta, de topit metale,  s-a gasit la Câmpeni;  și a fost atestat la aproximativ 6000 de ani î.e.n.

Sarmizegetusa – alt loc special,  conform celor de la BBC  s-ar afla  artefacte fabuloase sub acest loc

sarmisegetuza9. Artefactul de sub Masivul Ceahlău., conform lui Radu Cinamar, sub Ceahlău se afla un artefact sinonimic cu cel din Bucegi

10. Pădurea Baciu, din Cluj Napoca, considerată “cea mai paranormală zonă de pe planetă”, conform celor de la Discovery, unii considerând-o o zonă atemporală, adica un fel de spărtură în continumuul spațiu-timp !

Sursa: monitorulab.ro

 Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here