România participă cu opt gimnaste la „Trofeul Jesolo”

0
84

O echipă compusă din opt gimnaste va participa, sfârșitul acestei săptămâni, la cea de-a 7-a ediție a tradiționalului turneu internațional dotat cu „Trofeul Jesolo”, organizat de SGA Gymnasium Treviso (Italia). 

Afis-mijlociuÎntrecerea, programată sâmbătă și duminică la „Palazzo del Turismo”—Pala Arex din Jesolo, se va desfășura anul acesta cu participarea unor gimnaste junioare și senioare din Italia, SUA, Japonia, Australia și România.

Țara noastră va fi reprezentată la această competiție de Andra Stoica, Laura Jurcă, Asiana Peng, Andreea Iridon, Andra Butuc, Ștefania Orzu — la junioare, alături de Ștefania Stănilă și Andreea Munteanu — la senioare. Gimnastele noastre sunt însoțite de Cristian Moldovan, Lăcrămioara Moldovan, Ioan Coroiu, Clemența Garabet și Raluca Bugner.

Formatul competiției prevede concursul pe echipe (sâmbătă), combinat cu cel la individual compus, și cel pe aparate (duminică), fiind pentru prima oară când acest Trofeu se desfășoară pe parcursul a doua zile, precizează FR de Gimnastică.

„Trofeul Jesolo” se bucură, de fiecare dată, de o participare la cel mai bun nivel, la start aflându-se gimnaste care bat la porțile marii afirmări și care sunt așteptate în anii următori să se afle printre medaliatele Jocurilor Olimpice, Campionatelor Mondiale sau Continentale, situație confirmată și de prezențele anterioare.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here