România, printre ultimele poziţii în clasamentul ţărilor unde locuitorii se simt foarte fericiţi

0
97

3d-abstract_widewallpaper_happiness_51938România se situează pe ultimele poziţii într-un clasament al ţărilor unde locuitorii se simt foarte fericiţi, conform unui studiu realizat în 65 de state ale lumii de WIN/ Gallup International, la finalul anului trecut, informează The Independent

Faţă de 2013, numărul celor foarte fericiţi a crescut cu 10 procente, la 70%, în timp ce numărul celor care nu se simt nici fericiţi nici nefericiţi a rămas relativ constant: 23%.

Locuitorii ţărilor sărace sunt cu mult mai fericiţi decât aceia din statele dezvoltate, relevă studiul. Astfel, africanii ar fi cei mai fericiţi, cu 83 de procente, urmaţi de asiatici, cu 77%. Pe ultimele locuri în acest clasament se află Italia, România şi Serbia.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 64.000 de persoane din 65 de ţări, dintre care doar 6% s-au declarat nefericite, în comparaţie cu anul 2013, când au fost 12%.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here