Rugăciunea neîmplinită a Sfântul Apostol Pavel

0
795

sf apostol pavelChiar şi sfinţii s-au rugat lui Dumnezeu pentru lucruri care nu au fost împlinite. Spre exemplu, Sfântul Apostol Pavel, care suferea de o boală de ochi, s-a rugat lui Dumnezeu de trei ori ca să-l vindece, iar mai apoi a încetat, cunoscând că boala aceea i-a fost dată spre mântuire, iar nu spre pierdere.

El spune: “Pentru ca să nu mă trufesc cu măreţia descoperirilor, datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup (o boală de ochi), un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc. Pentru aceasta de trei ori am rugat pe Domnul ca să-l îndepărteze de la mine; şi mi-a zis: “Îţi este de ajuns harul Meu, căci puterea Mea se desăvârşeşte în slăbiciune.” Deci, foarte bucuros, mă voi lăuda mai ales intru slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos. De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci, când sunt slab, atunci sunt tare” (II Corinteni 12, 7-10).

Sursa: Manastirea Prislop.fb.com

[fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here