RUGĂCIUNI COLECTIVE în faţa spitalului în care este internat Nelson Mandela

0
137

RUGĂCIUNI COLECTIVEResponsabilii religioşi au organizat rugăciuni colective miercuri în faţa clinicii din Pretoria unde fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela este spitalizat de două luni, aflat într-o stare critică, informează France Presse. 

Arhiepiscopul anglican din Pretoria Joe Seoka a făcut apel la această reuniune de rugăciune. Ea a avut loc in ajunul celei de-a treia luni de spitalizare a lui Nelson Mandela.

“Dumnezeu se foloseşte de Madiba, şi de boala sa gravă, pentru a ne lansa un apel la unitate în spatele valorilor pe care acesta le reprezintă”, a declarat arhiepiscopul, folosind numele de clan al fostului preşedinte.

Miercuri, preşedinţia sud-africană a anunţat din nou că starea sa este lui Nelson Mandela este “critică, dar staţionară”.

Nelson Mandela  este laureat al Premiului Nobel pentru Pace. El considerat ca fiind un adevărat sfânt în ţara sa, Mandela a împlinit 95 de ani la 18 iulie.

Mandela primeşte îngrijiri la Mediclinic Heart Hospital din Pretoria. Acolo a fost internat de urgenţă la 8 iunie pentru o infecţie pulmonară, relatează Agerpres.

Ana Agrama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here