”Să ierți”, un nou album semnat Zoia Alecu

0
230

zoia-alecu-showbizul-a-luat-o-razna-8570Zoia Alecu a lansat, joi seară, cel de-al patrulea album de autor din cariera sa: ”Să ierți”. 

”’Să ierți’ este calea către pacea și bucuria lăuntrică, este la fel de vital ca și respiratul. ‘Să ierți’ este un îndemn adresat tuturor celor care vor asculta acest album”, a declarat Zoia Alecu.

Artista a cântat în prima parte a show-ului piese de pe noul album, dar și piese mai vechi, cunoscute de public. Alături de Zoia Alecu au fost mulți artiști, între care Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Florin Chilian, Radu Captari, Maria Gheorghiu, Ducu Bertzi, Andrei Păunescu, Gabi ”Guriță” Nicolau, Eugen Avram, Doru Stănculescu — dar și oameni de radio și televiziune — Teodora Ionescu, Olivia Sima, Irina Cordoneanu. Un alt invitat drag al Zoiei a fost multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin, care a venit la eveniment împreună cu soția, Georgiana, relatează Agerpres.

“Îmi doresc să ascultați și să vă placă piesele de pe acest album, să ajungă la sufletele voastre, să vă regăsiți în ele. Vă iubesc!”, a mai spus Zoia Alecu.

Albumul reunește 10 piese la care Zoia Alecu semnează muzica și versurile — ”Să ierți”, ”Granit și catifea”, ”Din prima clipă”, ”Nu mai ține”, ”Doar o zi”, ”Mâine începe azi”, ”Forța cifrelor”, ”Țara de sus”, ”Fără nevastă”, ”Mi-e gândul parfum”.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here