Sakari Momo, cel mai vârstnic bărbat al planetei

0
81

Oldest-man-main_tcm25-329025Un japonez, considerat cel mai în vârstă bărbat al planetei de Guinness World Records, a sărbătorit joi, alături de familie, împlinirea vârstei de 112 ani. Cea mai în vârstă femeie a planetei este Misao Okawa, din Osaka, în vârstă de 116 ani.

Sakari Momoi, rezident în orașul Saitama, la nord de Tokyo, s-a declarat foarte fericit să-și aniverseze ziua de naștere alături de familie, potrivit agenției de știri Kyodo, citându-l pe fiul acestuia Hiroo, în vârstă de 66 de ani.

Momoi locuiește într-un spital din Tokyo, unde este destul de activ și practică caligrafia, au declarat rudele acestuia pentru Kyodo News.

Suntem foarte fericiți că a ajuns la această vârstă sănătos și teafăr, au adăugat rudele bărbatului, originar din Minamisoma, prefectura Fukushima, care a lucrat ca profesor de chimie și a fost director al unor licee din Fukushima și Saitama, transmite Agerpres.

 Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here