Salonul Auto Bucovina 2018: Mașini de epocă, limuzine și mașini hibrid | PROGRAM

0
192

Cea de-a XV-a a Salonului Auto Bucovina va avea loc, în perioada 14 – 17 iunie, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Programul de vizitare va fi între orele 09:00 -19:00.

Potrivit Biroului de Presă al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, expoziția aduce și în acest an, la Salonul Auto Bucovina 2018, mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid, iar pentru al doilea an pe pictorul Adrian Mitu, care va surprinde publicul cu expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin.

Publicul va putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor mai importanți dealeri auto din județul Suceava și Iași, respectiv Auto Schunn, Darex Auto, Eurospeed, Fetcom, Revlaco Motors, Auto Mitric, Casa Auto.

„Evenimentul reunește cei mai importanți dealeri locali și nu numai care vor expune ultimele noutăți în materie de autoturisme și care vă vor convinge să alegeți mașina mult visată, cu ofertele, reducerile și premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului”, transmit reprezentanții Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

Ana Grama