Pasionații de romane polițiste sunt invitați la Salonul de carte al MAI care începe miercuri

0
100

Pasionații de romane polițiste au ocazia să participe, în perioada 13-16 noiembrie, la Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne, organizat la Centrul Cultural al MAI, informează instituția.

Salonul de carte“Salonul va debuta miercuri, la ora 10,00, cu ceremonia de decernare a premiilor pentru cele mai valoroase cărți profesionale apărute sub egida Editurii MAI în anul 2012, precum și a premiilor pentru creațiile participante la Concursul de romane polițiste adresat personalului MAI. De asemenea, va fi acordat trofeul Salonului și diplome de excelență pentru promovarea culturii profesionale”, precizează MAI într-un comunicat remis, luni, AGERPRES.

Potrivit MAI, această ediție a sărbătorii cărții profesionale este destinată formării inițiale și continue a lucrătorilor din ordinea publică; siguranța națională; situațiilor de urgență, administrație. Sunt invitate să participe prestigioase trusturi și case editoriale naționale, incluzând editurile din sistemul de siguranță națională.

Programul de vizitare a Salonului este de miercuri până vineri între orele 10,00 — 18,00, iar sâmbătă între orele 10,00 — 14,00. Intrarea este liberă.

Sursa: Agerpres

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here