“Săptămâna pentru Viaţă 2015″

0
109

MG_4388-webSute de persoane, în special tineri părinţi, alături de copii, dar şi preoţi, au participat, în zeci de oraşe din România şi Republica Moldova, la marşuri pentru interzicerea avorturilor, în cadrul campaniei “Săptămâna pentru Viaţă 2015″ care se desfăşoară până în 25 martie.

Potrivit organizatorilor, rata avorturilor în ţara noastră este de 480 la o mie de naşteri, cea mai mare din Uniunea Europeană şi dublă faţă de cea din Statele Unite ale Americii.

În ultimii 50 de ani în România s-au făcut peste 20 de milioane de avorturi, o cifră impresionantă, având în vedere că noi la ora actuală suntem în jur de 19 milioane, şi de aceea acest marş vrea să sensibilizeze pe de o parte opinia publică iar pe de altă parte şi cadrele medicale care sunt implicate în acest genicid naţional. Am avut ecou pentru că cei de la maternitate au semnale de creştere a populaţiei, a declarat preşedintele Fundaţiei “Sfântul Sava” din Buzău, preotul Mihail Milea.

Manifestările din “Săptămâna pentru viaţă 2015″, care pledează pentru interzicerea avorturilor, sunt deschise tuturor celor care împartăşesc aceste principii şi deziderate, anunţă organizatorii.

Ana Grama

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here