Cum scăpăm de durerile de gât și de tuse?

0
228

dureri și tuseTuse și dureri în gât – remediu cu varză și miere

Sezon rece, disconfort termic, dureri de gât…

Aceste cuvinte se află pe buzele celor mai mulți dintre noi, mai ales în perioada iernii când sistemul imunitar este foarte sensibil, iar organismul uman poate fi predispus afecțiunilor.

Astfel, dacă acuzați dureri de gât sau tuse, vă recomandăm să luați în considerate o modalitate naturală de combatere a acestor disfuncționalități.

Citiți și Plante medicinale – TĂTĂNEASA.

Varză și miere de albine

Prin urmare, cu doar două ingrediente principale: o frunză de varză și o lingură de miere de albine, vă puteți trata eficient și eficace.

Potrivit http://www.secretele.com/, „se ia o frunză de varză și se pune în apa clocotită timp de câteva minute, până când se înmoaie. După ce s-a înmuiat, aplicați o lingură de miere pe o parte a frunzei de varză, aplicând-o apoi direct pe piept. Aveți grijă ca partea unde aţi aplicat mierea să intre în contact cu pielea. Înfășurați-vă cu o folie de plastic, apoi cu un prosop destul de mare, în aşa fel încât să vă cuprindă. Faceți acest tratament înainte de a merge la culcare, menținând-o până dimineața˝.

O tuse puternică se tratează cu două bucăți de varză și două linguri de miere. În acest fel vă aplicați și pe spate, respectând aceeași modalitate ca mai sus.

Citiți și Durerile acute pot indica boli grave.

În câteva zile, durerile de gât și tusea vor fi de domeniul trecutului. Așadar, eliminarea acestor două afecțiuni se datorează ingredientelor active din miere și varza, precum și a căldurii emanate.

Sfat: mierea poate fi înlocuită și cu ulei de ricin cald.

Alexandra Gîrbea

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here