Scrisoare pentru mama

0
36653

Scrisoare pentru mamaTe-ai gândit vreodată să îi mulţumeşti mamei tale pentru tot ceea ce a făcut pentru ţine? Cadourile nu vor compensa niciodată faptele ei, dar câteva cuvinte din suflet vor fi întotdeauna binevenite. Iată un model de scrisoare pe care ai putea-o compune pentru mama ta, cu ocazia zilei de 8 martie.

“Dragă mamă,

Îţi scriu această scrisoare cu ocazia tuturor zilelor în care ar fi trebuit să-ţi vorbesc.

Vreau să îţi mulţumesc acum pentru toate câte ai făcut pentru mine şi pe care le-am primit şi le-am cerut că şi cum mi s-ar fi cuvenit.

Îţi mulţumesc, dragă mama, pentru că ai ştiut să fii lângă mine atunci când eram departe de sufletul tău. Îţi mulţumesc pentru că m-ai iubit în clipe în care nu merităm şi pentru că nu ţi-ai afişat niciodată cu ostentaţie iubirea.

Îţi mulţumesc pentru mâna pe frunte în noaptea în care am visat urat, pentru ceaiul din seară în care am avut febra, pentru primul brad de Crăciun, pentru că i-ai deschis în fiecare an uşa Moşului, pentru primul ghiozdan şi pentru prima excursie la munte.

Îţi mulţumesc pentru că mi-ai arătat ce înseamnă iubirea pură. Timpul mi-a demonstrat că numai tu mă poţi iubi aşa.

Te apreciez, dragă mama, pentru toate sacrificiile tale pe care abia acum le înţeleg. Iţi mărturisesc că încă ai rămas îngerul copilăriei mele. Eşti îngerul care mi-a luminat calea în viaţă, mi-a predat curajul că prima lecţie şi mi-a oferit că tema întreagă mea existenţa.

M-ai ţinut de mâna şi mi-ai stat alături atât cât am avut nevoie pentru a învaţă să fac totul singură pe viitor.

Iartă-mă, dragă mama… Mi-am dat seama atât de târziu că te-am rănit câteodată şi că ai avut momente în care ai suferit pentru fericirea mea.

Îmi pare rău, mama, pentru clipele în care n-am dat ascultare sfatului tău. Îmi pare rău pentru momentele în care ţi-am ieşit din cuvânt.

Mi-aş dori să fi fost copilul ideal, nu pot da timpul înapoi… Dar mă voi strădui că, pe viitor, să te mândreşti cu mine.

La mulţi ani, mama! E ziua ta… Te rog să mă ierţi că nu îţi scriu 365 de astfel de scrisori pe an!

Cu toată dragostea,
Copilul tău”

Sursa: eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here