Secretele de frumuseţe ale Prinţesei Diana

0
193

815479f0-2168-11e4-a356-bd2c83ab9ee2_dianaPrinţesa Diana a cucerit inimile a milioane de oameni cu stilul ei simplu şi natural.

Femeia care a machiat-o pe Lady Di ani întregi a vorbit pentru prima dată despre ritualul de frumuseţe al prinţesei. Cele două s-au cunoscut în anul 1991, la o şedinţă foto pentru coperta Vogue, şi au devenit prietene bune.

Mary Greenwell este cea care a ajutat-o pe prinţesa Diana să îşi creeze stilul ce a consacrat-o.

“Era divină, o femeie foarte generoasă. Întâlnirea noastră a fost ca o magie şi era foarte deschisă în legătură cu stilul său. Avea un ten incredibil, era foarte atentă cu pielea şi avea grijă să se demachieze mereu”, a declarat Greenwell pentru revista Stylist.

De altfel, ea a fost cea care a convins-o pe prinţesă să renunţe la creionul dermatograf albastru.

“Toate femeile cu ochi albaştri ar trebui să evite neapărat eyeliner-ul de această culoare”, a mai adăugat ea.

Un alt sfat al profesionistului este reducerea consumului de alcool, un secret al tenului strălucitor al Prinţesei Diana.

“Nu avea o formulă secretă de frumuseţe sau un ingredient magic, doar multă atenţie şi îngrijire”, a încheiat cea care a mai lucrat cu vedete precum  Uma Thurman şi Cate Blanchett.

Sursa: ro.celebrity.yahoo.com

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here