Top 5 aplicații de mobile utile pentru cei care vor să schieze în România

0
136

SkiZăpada nu este numai bucuria copiilor, ci şi a celor care adoră sporturiile e iarnă. Şi cum în ultima vreme România n-a dus lipsă de zăpadă, numărul celor care şi-au luat schiurile sau placa şi au pornit pe drum de munte n-a fost mic. Pentru ei şi pentru cei care au de gând să profite din plin de zăpadă, ivisit.ro, împreună cu jurnaliștii de la eMunte.ro au realizat un top cinci al aplicațiilor mobile utile celor care vor să faca ski în România.

Salvamont

Aplicația de mobil Salvamont e utilă în cazul în care vă aflați în pericol. (puteți notifica, în timp real, dispeceratul Salvamont despre traseul și coordonatele GPS). Dacă vreți puteti să aflați informații, actualizate despre grosimea stratului de zăpadă; condițiile zilnice de schi;  hărțile munților dintr-o anumită zonă; detalii despre o anumită pârtie; prognoza meteo.

Info Ski de la Orange

Operatorul de telefonie mobilă a dezvoltat o aplicație ce oferă informații despre starea vremii și a pârtiilor. Deasemenea sunt si informatii despre stațiuni și trasee de schi, hărți, camere web și tarife.  Utilizatorii Info Ski pot chiar salva informațiile despre o anumită pârtie de schi. Ei o pot găsi ulterior mai ușor, sau pot căuta pârtia dorită, în funcție de instalațiile existente sau gradul de dificultate.

OnTheSnow Ski & Snow Report

Pe lângă informațiile despre peste 2.000 de stațiuni de schi din întreaga lume, inclusiv România, aplicația le oferă utilizatorilor și articole de profil. Deasemenea sunt si info cu cele mai noi apariții referitoare la echipamentele de iarnă. Aplicația te ajută, de asemenea, și să accesezi imagini ale camerelor web instalate pe pârtii sau fotografii realizate de turiști într-o anumită zonă; hărți cu trasee montane.

Ski Tracks

Turiștii care doresc să știe cu exactitate ce efort fizic depun în timpul practicării sporturilor de iarnă, trebuie să-și descarce neapărat Ski Tracks.  Aplicația oferă date despre viteză;  distanța parcursă; altitudinea inițială și cea după coborâre; despre perioada în care utilizatorului s-a aflat în mișcare.

Find My Phone/iPhone!

Pe lângă scopul principal, de a te ajuta să-ți recuperezi mobilul rătăcit, aplicația te ajută, atunci când e aglomerat pe pârtie, să descoperi unde se află rudele sau prietenii cu care ai venit să schiezi.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here