Slăbeşti mâncând brocoli!

0
125

brocoliCu ajutorul dietei cu broccoli puteţi slăbi între 3 şi 6 kg, în doar 10 zile. Trebuie doar să urmaţi cu stricteţe meniul şi veţi vedea cum vor apărea rezultatele.

Broccoli vine din familia verzei şi este cunoscut de oameni din secolulul al 6-lea. În epoca Imperiului Roman, broccoli a fost considerat un ingredient extrem de valoros în alimentaţia oamenilor.

Verdele broccoli, ca şi majoritatea altor legumelor verzi, conţine cantităţi mari de vitamina C, de aceea se poate spune că întărește imunitar. De asemenea, este foarte bogat în fibre, precum şi seleniu, antioxidanţi şi fitonutrienti consideraţi un instrument puternic în lupta împotriva îmbătrânirii şi a cancerului, cele mai mari probleme ale acestui secol.

Aceasta legumă vegetală este considerată a fi foarte eficientă chiar și împotriva apariţiei bolilor cardiovasculare, a bolilor de prostată, prevenirea creşterii colesterolului şi formării diabetului. Este mai sănătos să nu prăjiţi broccoli sau să îl coaceţi deoarece îşi va pierde substanţele alimentare şi vitaminele. Cel mai bine este de a-l consuma fiert sau gătit în aburi.

Din moment ce brocoli este atât de util pentru sănătate, vom prezenta, mai jos, un meniu al unei diete cu broccoli pe care o puteţi urma timp de 10 zile, pentru a sănătatea organismului dumneavoastră:

Ziua 1 şi 2

Mic dejun

200 g de broccoli fiert cu un vârf de cuţit de sare

50 g pâine

1 ceaşcă de ceai negru neîndulcit

Masa de prânz

250 ml de supă de pui uşor sărată

150g carne de pui fiartă

100 g de broccoli fiert (sau aburit)

Cina

250 g broccoli fiert (sau aburit), cu un vârf de cuţit de sare

1 ceaşcă de ceai negru neîndulcit

Ziua 3 şi 4

Mic dejun

200 g broccoli cu ulei de măsline, aburit cu piper şi un căţel de usturoi

Masa de prânz

150 g broccoli

1 ceapă mică

2 roşii medii

Ingredientele se fierb la foc mic timp de aproximativ 25-30 de minute.

Cina

La fel ca micul dejun

Următoarele zile repetați programul!

Sursa: imaginea.info

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here