Slujbe de pomenire pentru eroii din 1989, în toate bisericile şi mănăstirile ortodoxe din ţară şi străinătate

0
77

O slujba de pomenire a eroilorO slujba de pomenire a eroilor care s-au jertfit pentru libertatea, credinţa şi demnitatea poporului român în decembrie 1989 va fi oficiată duminică, după Sfânta Liturghie. Slujba va fi oficiata în toate bisericile şi mănăstirile ortodoxe din ţară şi străinătate, anunţă Patriarhia Română.

Potrivit unui comunicat de presă, la Catedrala patriarhală, slujba de pomenire a eroilor din decembrie 1989 va fi oficiată după Sfânta Liturghie, de la ora 12.00.

De asemenea, în zilele de 21, 22 şi 23 decembrie, la cimitirele, monumentele şi troiţele închinate eroilor din decembrie 1989 din întreaga ţară, ierarhi, preoţi şi diaconi vor oficia slujbe de pomenire a celor care şi-au jertfit viaţa în urmă cu 24 de ani.

În Bucureşti, slujbe de pomenire ale eroilor din decembrie 1989 vor fi oficiate la troiţa din cimitirul Eroilor Tineri, troiţele de la Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană; Monumentul pentru cinstirea Eroilor Revoluţiei, Radio, Televiziune, Monumentul Eroilor Jandarmi – Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Otopeni şi în alte locuri.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here