Smart Bill Cloud, cea mai bună aplicație din România la “Business Wall of Fame”

0
105

orig1Smart Bill Cloud, aplicația de facturare dezvoltată de Intelligent IT, este ,,Cea mai bună aplicație din România” din cadrul concursului internațional ,,Business Wall of Fame”.

Aplicația, care va fi integrată în portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovată, începând cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, în valoare de până la 30.000 de euro. Potrivit reprezentanților companiei, Smart Bill a avut atât de mulți suporteri, cât celelalte aplicații însumate.

Smart Bill a avut de peste patru ori mai mulți susținători ca Top Checks. Locul al doilea a fost acordat companiei Top Global Solutions, pentru aplicația Top Checks, care generează notificări în timp real legate de situația financiară sau juridică a partenerilor de afaceri ai unei companii. Pe locul al treilea s-a clasat aplicația Sedona POS, creată de Sedona ALM SRL, care permite emiterea de bonuri fiscale de oriunde, prin conectarea unei tablete sau a unui smartphone, prin Bluetooth, la o imprimantă.

Atât Top Checks, cât și Sedona POS vor fi incluse în portofoliul Romtelecom Business Solutions, care, astfel, vor ajunge să fie cunoscute de peste 150.000 de companii. Aplicațiile câștigătoare au fost selectate dintr-un total de 59 de aplicații, înscrise de 54 de dezvoltatori de software. Acestea au fost selectate de un juriu de experți (format din manageri, consultanți în vânzări, respectiv produse și IT din cadrul Romtelecom)dintre aplicațiile cu cele mai multe voturi din cadrul competiției.
Ce este Business Wall of Fame? 
Prin concursul ,,Business Wall of Fame”, Romtelecompromovează aplicații inovatoare care oferă soluţii pentru companiile mici și mijlocii. Concursul a fost inițiat la nivelul Deutsche Telekom și organizat și în alte 5 țări (Cehia, Croația, Ungaria, Polonia și Slovacia). Concursul se adresează dezvoltatorilor de software și startup-urilor care doresc să-și promoveze aplicațiile, dar și comunității de business.
Astfel, cel mai convingător suporter al aplicației câștigătoare Smart Bill Cloud este International Leader Media, care va beneficia de o campanie de marketing derulată de Romtelecom, în valoare de până la 10.000 de euro. Câștigătorul a fost desemnat de un juriu format din experți Romtelecom și un reprezentant al aplicației câștigătoare, în baza comentariului prin care au fost scoase în evidență cele mai relevante caracteristici ale aplicației. Câștigătorul internațional și cel mai bun startup vor fi anunțați până pe data de 15 august.
Câștigătorul pentru “Cea mai bună aplicație internațională” va deveni Partener Cloud al Grupului Deutsche Telekom în toate cele şase țări înscrise în competiție, astfel aplicația ajungând să fie cunoscută de aproximativ 1,3 milioane clienți business. În parteneriat cu incubatorul hub:raum din Cracovia, cîștigătorului categoriei ,,Cel mai bun startup” îi poate fi acordată o propunere de investiție în valoare de până la 80.000 de euro. 
Sursa: playtech.ro

[twitter style=”horizontal” float=”left”] [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here