“Soacra cu trei nurori” în regia Stelei Popescu, revine la Opera Comică pentru Copii

0
235

stela1Spectacolul “Soacra cu trei nurori” în regia Stelei Popescu, un musical compus de tânărul muzician Roman Vlad, după cunoscuta poveste a lui Ion Creangă, revine în luna ianuarie pe scena Operei Comice pentru Copii, informează un comunicaz al instituţiei de cultură.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”] [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]Musicalul oferă spectatorilor posibilitatea de a o vedea pe Stela Popescu într-o dublă ipostază, cea de interpretă a rolului titular, dar şi cea de regizor.

“Soacra cu trei nurori” este un spectacol cu situaţii pline de umor, o coregrafie inedită pe momente de inspiraţie folclorică, cum ar fi fragmentele dansate din Ciuleandra, şi cu o interpretare dezinvoltă a micilor vedete ale teatrului, alături de artiştii deja consacraţi. Din distribuţie fac parte Oana Şerban, Roberta Enişor, Lucia Racoveanu, Jennifer Dumitraşcu, Andrei Lazăr, Bogdan Şerban, Levente Ambrus, Andrei Roşu, alături de compania de balet a teatrului.

Reprezentaţiile lunii ianuarie sunt programate luni 13, 20, 27 ianuarie, marţi 14, 21, 28 ianuarie (de la orele 11.00 şi 13.00) şi vineri 17, 24, 31 ianuarie (de la 17.00).

Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până vineri între orele 9.00 – 16.00. Tichetele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here