Spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, la Teatrul Ţăndărică, de Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie

0
89

Spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, o adaptare după fraţii Grimm, de Daniel Stanciu, va avea premiera pe 20 martie, de la ora 18.00, la Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, pentru a marca Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie (21 martie).

121015-croitoras_viteaz_1Joi, 20 martie, de la ora 18.00, Teatrul Ţăndărică marchează în avans Ziua Mondială a Teatrului de Animaţie, cu spectacolul “Croitoraşul cel viteaz”, noua premieră din stagiunea 2013-2014.

Cei mici şi cei mari sunt invitaţi la un binecunoscut basm care face parte din colecţia de povestiri culese de fraţii Grimm, “Croitoraşul cel viteaz”, în care figura principală este un croitor sărac, învingător de fiecare dată în faţa peripeţiilor întâlnite.

Spectacolul păstrează linia clasică a poveştii, folosind mijloacele teatrului de animaţie cu păpuşi de diferite mărimi şi tehnici de mânuire. Noutatea vine din grafica şi animaţia digitală, special concepută pentru acest spectacol, care se pliază pe mânuirea păpuşilor, pe accentele muzicale şi pe elementele scenografice.

“Croitoraşul cel viteaz” este o adaptare după fraţii Grimm, scenariu şi regia artistică fiind semnate de Daniel Stanciu, scenografia de Marian Sandu, grafica 3D – Radu Constantinescu, iar ilustraţia muzicală – Vasile Manta.

Din distribuţia spectacolului fac parte Florin Mititelu, Ilona Hrestic, Jou Jou Drăgan, Simina Constantin, Viorel Ionescu şi Paul Ionescu.

Intrarea la spectacol este liberă, în limita locurilor disponibile.

Sursa: starjunior.ro

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here