“Superlibrarii”, campania care premiază poveşti ale oamenilor dedicaţi cărţilor

0
89

SuperlibrariiEditura Nemira lansează campania “Superlibrarii”, prin care îşi propune ca, împreună cu cei care se bucură de plăcerea lecturii, să îi facă cunoscuţi pe oamenii care îşi dedică viaţa cărţilor – librarii -, care, de multe ori neobservaţi, schimbă viaţa celor din jur prin recomandările pe care le fac.

Potrivit unui comunicat, în săptămânile care urmează, publicul va auzi vorbindu-se mult despre “Viaţa de poveste a lui A.J. Fikry”, de Gabrielle Zevin, un roman emoţionant despre un librar, dragostea de cărţi şi dragostea pentru ceilalţi.

“Suntem siguri că toţi cunoaştem oameni îndrăgostiţi de cărţi, a căror viaţă este dedicată acestora cu pasiune în spaţiul cochet al librăriilor, asemenea lui A.J. Fikry. Acum este momentul ca toată lumea să afle cine sunt!”, spun reprezentanţii editurii Nemira.

Prin urmare, cei care ştiu vreun librar care le face viaţa mai frumoasă celor din jurul său, recomandându-le o carte de neuitat, este invitat să-i spună povestea pe blogul Nemira. Apoi, cele mai frumoase poveşti vor fi premiate.

Seria de interviuri cu librari vor apărea pe tot parcursul lunii iunie pe site-urile şi blogurile care susţin campania “Superlibrarii”.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here