Târg de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, la Muzeului Țăranului

0
68

toamna_05_358a8d266dÎncepând de vineri, 7 noiembrie, până duminică, 9 noiembrie, în curtea Muzeului Național al Țăranului Român are loc un târg cu meșteșugari și bucate tradiționale, organizat de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil. Intrarea la târg este liberă, informează Biroul de presă al instituției. 

“Pentru prăznuirea celor doi importanți arhangheli, anul acesta am chemat meșteri iscusiți și gospodari de frunte, care oferă vizitatorilor produse tradiționale românești, naturale, preparate cu dragoste și respect pentru cumpărători. Aici găsiți cadoul perfect pentru sărbătoriți: icoane, cămăși tradiționale, obiecte din lemn sculptat sau pictat, vase din ceramică de Horezu și Korund, podoabe și săpunuri naturale”, menționează sursa citată.

De asemenea, “cei care au nevoie de preparate gustoase pentru masa festivă se pot aproviziona de la producători cu afumături de curcan, vită sau porc, delicatese din pește, brânzeturi pe toate gusturile, pâine cu semințe sau spanac, zacuscă, vin de Panciu, cozonaci și prăjituri de casă, sucuri naturale, dulcețuri și mere proaspăt culese de la Șomcuta Mare”.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here