Târgul de carte Kilipirim, în perioada 19 – 23 martie, la Galeria Dalles din Capitală

0
94

Ediţia de primăvară a târgului de carte cu discount Kilipirim va avea loc în perioada 19 – 23 martie, între orele 10.00 şi 20.00, la Galeria Dalles din Capitală, informeză un comunicat remis MEDIAFAX.

Kilipirim--targ-de-carte-cu-discount--la-Galeria-DallesKilipirim reprezintă o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone. Humanitas, Rao, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Orizonturi, Univers, Corint, Herald, Aramis, Girasol, House of Guides, Vivaldi, Prut sunt doar o parte dintre editurile care vor avea standuri la târgul de carte cu discount. Fiecare expozant practică, la Kilipirim, reduceri de preţuri de până la 80%.

“Aşa cum v-am obişnuit în fiecare primăvară, Kilipirim vă aşteaptă, între 19 şi 23 martie, la Galeria Dalles cu oferte noi de carte pentru toate vârstele. Pentru a doua oară în istoria târgului nostru, vom avea şi un calendar de evenimente, gândite pentru toate gusturile. Romanul de dragoste, literatura română contemporană, astrologia, bestselleruri nou apărute la noi sunt doar câteva dintre temele din programul de evenimente. Prietenii noştri nu trebuie decât să facă o plimbare la Kilipirim şi se vor convinge din nou că, la acest târg de carte, literatura bună nu e un lux”, a declarat Louisa Udrescu, organizator al evenimentului.

Pe parcursul celor cinci zile de târg, organizatorii le propun cititorilor o serie de evenimente dedicate atât copiilor, adolescenţilor, cât şi cititorilor cu experienţă.

Jurnal Spiritual [fbshare type=”button”] [google_plusone size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]        [fblike style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here