Teatrul Ion Creangă şi la Biblioteca Naţională a României

0
102

image-2014-02-26-16690435-41-teatrul-ion-creanga-spatiu-viuUn nou spaţiu de spectacole şi ateliere dedicate celor mici şi părinţilor va fi deschis de Teatrul Ion Creangă începând cu 3 martie la sala Ludoteca “Apolodor din Labrador” din cadrul Bibliotecii Naţionale a României, informează un comunicat de presă.

Potrivit instituţiei de cultură, iniţiativa face parte dintr-un nou program nou menit să aducă teatrul mai aproape de copii şi nu numai, acesta reprezentând o invitaţie adresată întregii familii.

Programul noului spaţiu cuprinde activităţi culturale şi educaţionale dintre cele mai diverse, precum spectacole de teatru pentru copii cu vârsta între 0 şi 6 ani, ateliere de creativitate pentru copii, conferinţe susţinute de specialişti în domeniul psiho-pedagogiei, dedicate părinţilor, şi expoziţii de desene, costume sau diverse elemente în strânsă legătură cu arta teatrală.

Biletele pentru spectacolele şi atelierele susţinute la Biblioteca Naţională a României de către Teatrul Ion Creangă vor fi puse în vânzare, începând cu data de 1 martie, la casa de bilete a Sălii Rapsodia din str. Lipscani nr. 53, dar şi în reţeaua Eventim, online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

Ana Grama

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here