Teatrul Național pentru Copii s-a redeschis cu “Poveștile Românilor”

0
82

Teatrul Național pentru Copii - marian raleaTeatrul Național pentru Copii s-a redeschis în 10 noiembrie cu un spectacol ce are ca sursă de inspirație poveștile autohtone și este coordonat de Marian Râlea, informează un comunicat al instituției.

Teatrul Național pentru Copii, proiect inițiat de Fundația Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Național din București, este locul unde copiii urcă pe scenă și devin eroii cei buni și frumoși ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, ei sunt “înarmați” cu doar câteva elemente de costum și de decor. Ei învață să-și înfrângă teama și să lupte vitejește cu duhurile rele; lupta cu forțele cele întunecate din poveștile românilor, de ieri și de azi, se arată în comunicat.

Magicianul Poveștilor împreună cu echipa lui îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii teatrului la o stagiune plină de evenimente și noutăți. Jocul de-a Teatrul va fi din nou personajul-cheie al întâlnirilor duminicale. Ele sunt foarte îndrăgite atât de micuți, cât și de părinți și bunici. Ei s-au reunit pentru actuala stagiune în jurul unei teme comune, “Poveștile Românilor”.

În curând, un nou proiect pentru copii mari și mai mici va prinde viață: “Teatrul ca un Joc”, un club de inițiere teatrală.

Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batiștei, pe esplanada nou construită. Aceasta leagă Sala Studio de Sala Mare, pe la Agenția de bilete a TNB. Biletele au prețul unic de 20 de lei. Durata spectacolului este de două ore.

Ana Grama

Jurnal Spiritual

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here